Laatste Drivers
Kijk ook eens bij onze gebruikte systemen!

 

Nu vanaf:

€ 59,-

 


 

COMPUTER APK

Computers zijn onmisbare ondingen. Uit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van alle gebruikers regelmatig gefrustreerd achter de pc zit. De helft daarvan schopt en slaat de computer zelfs. Het zal u niet verbazen als ik u vertel dat dat niet helpt.

Computers zijn net als een auto onderhevig aan onderhoud. Stof hoopt zich op binnen de computerkast waardoor de noodzakelijke koeling van de onderdelen steeds moeilijker wordt. Bij regelmatig gebruik moet de binnenkant zeker eens per jaar worden schoongemaakt.

Maar niet alleen stof is een spelbreker. Allerlei gewenste maar ook ongewenste software kan frustrerende problemen veroorzaken. Traagheid en vastlopen zijn bij gebruikers het grootste probleem. Regelmatig opschonen van de harddisk kan al veel problemen voorkomen.

Ook is het belangrijk om de computer up-to-date te houden. Microsoft werkt normaal gesproken uw systeem automatisch bij maar ook andere programma's en software ter ondersteuning van uw hardware (drivers) verouderen en moeten bijgewerkt worden.

Beschouw dit als een APK voor uw computer. Voorkomen is tenslotte beter dan genezen.

Nog een belangrijke tip. Zorg er voor dat u een back-up maakt van alle belangrijke bestanden en bewaar deze buiten uw computer. Computers hebben de neiging om u in de steek te laten op het moment dat u de computer beslist niet kunt missen. Gaat een harddisk stuk dan bent u vaak alle door u verzamelde informatie kwijt. Werkstukken, brieven, foto's, alles kan dan verloren gaan. Maak daarom altijd een back-up. Is een back-up niet voorhanden, mail de belangrijkste bestanden dan naar een hotmail of gmail adres zodat u in geval van nood overal ter wereld bestanden kunt ophalen.

Nogmaals, voorkomen is beter dan genezen. Breng uw computer minimaal 1 x per jaar weg voor een service beurt. Uiteraard kunt u hiervoor bij ons terecht.

Bel:030-288 93 93 voor meer informatie.

 

Laatste Bedreigingen
Heeft u last van virussen of is uw PC traag?

Bel dan nu voor een afspraak met 123 Computerservice. Onze dokter verwijdert uw virussen en geeft uw pc of mac een APK beurt.

Nu vanaf:

€ 45,-